Головна » 2019 » Січень » 22 » Профілактичне заняття для дітей-сиріт (м.Дружківка) з пожежної безпеки
17:32
Профілактичне заняття для дітей-сиріт (м.Дружківка) з пожежної безпеки

14.01.2019 року представники 45ої пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели для отримувачів послуг і працівників соцгуртожитку профілактичне заняття з пожежної безпеки та інших життєво важливих питань безпеки життєдіяльності.
За статистикою, саме під час свят стається більше нещасних випадків, надзвичайних подій, що несуть небезпеку для здоров’я та життя людей. Тому дотримання елементарних правил безпеки при обслуговуванні та користуванні електроприладами, у тому числі електричними чайниками, плитами, обігрівачами, ялинковими прикрасами, при розведенні відкритого вогню тощо, забезпечать збереження життя та здоров’я. Як розповіли рятувальники, під час новорічних свят у місті відбулось дві пожежі, у результаті яких одна людина загинула. Не обійшли увагою і правилами поводження при знаходженні зброї та боєприпасів, а також відповідальності у разі їх зберігання.
У ході заняття, що відбувалось у невимушеній обстановці в режимі діалогу, на запитання щодо працевлаштування до частини, гості розповіли як про навчальні заклади, що готують спеціалістів з цивільного захисту, так і про порядок несення служби, навантаження та ту відповідальність за життя людей, яку несуть рятівники. Не обійшли стороною і запитання забезпечення рядового та офіцерського складу, соціального пакету для них.
Від теоретичної частини, у зв’язку із великою зацікавленістю саме клієнтів соцгуртожитку, перешли до практичних дій, під час яких також активно порушувались питання, відпрацювали порядок пожежогасіння порошковим та вуглекислотним вогнегасником.
Завдяки таким заняттям та активному ставленню до проведення профілактичної роботи представників 45ої пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Донецькій області можна бути спокійними за своє життя.

Переглядів: 212 | Додав: ljuba_duro4kina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar