Головна » 2019 » Січень » 29 » Соцгуртожиток (м.Дружківка) взяв участь у святкуванні 100-річчя з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Захід
12:42
Соцгуртожиток (м.Дружківка) взяв участь у святкуванні 100-річчя з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Захід

Соборність України – духовне єднання всіх територій, які історично належали нашому народові, єдність і цілісність загальної території України, недоторканність її кордонів.
Соборність української державності означає, що Україна має свою єдину національну державу, яку створює сам народ, як вільну, суверенну, демократичну, правову і соціальну.
22.01.2019 року соцгуртожиток взяв участь у святкуванні 100-річчя з дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР), долучившись до свята, організованого міською владою, яке проходило у Дружківському будинку культури «Етюд». Відремонтований будинок культури зустрів у холі виставкою малюнків вихованців навчальних закладів міста, присвячених 100-річчу з дня проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, а також чарівною фотозоною. Святковий концерт, який розпочався з Державного Гімну України та урочистої промови міського голови, став яскравою подією, де виступали колективи Дружківської міської школи мистецтв та Центру дитячої та юнацької творчості. Українські пісні та запальні танці перемежовувались між собою, задаючи події настрій, а по закінченню номерів глядачі оплесками дякували виступаючим. 
Напередодні, 21 січня один із набувачів послуг взяв участь в обласному онлайн-конкурсі малюнків до 100-річчя проголошення Акта Злуки «Моє уявлення соборності».
У цей день приєднуємося до привітань на адресу всього українського народу! Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

Переглядів: 221 | Додав: ANSher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar